MeijsNatuurBoeken

Specialist in wilde flora en fauna

Links

Yoga Instituut Poyck
Al meer dan 30 jaar bieden wij yogalessen aan. Deze worden gegeven in Neerbeek. Onze praktijkruimte is aangenaam, rustig en warm. Wij zijn er voor u en u bent van harte welkom voor een proefles.

Boheest
Boheest wil kennis vergaren en verspreiden over bomen, struiken en ondergroei. Voor dit opzet is het internet de uitgelezen methode om veel mensen te bereiken. Mensen en organisaties worden uitgenodigd om deel te nemen aan de uitvoering van de doelstellingen van Boheest.

Ecologisch Adviesbureau Viridis
Ecologisch Adviesbureau Viridis, adviesbureau voor natuur en landschap, is in 2000 opgericht. Bureau Viridis voert onderzoeken uit op het terrein van natuur en landschapsecologie.

Kiliweb
Een portal naar allerlei nuttige links voor toeristen die de Kilimanjaro willen beklimmen of de noordelijke regio van Tanzania willen bezoeken.

KNNV - Vereniging voor veldbiologie
De Koninklijke Nederlandse Natuurhistorische Vereniging (KNNV) is een vereniging die actief in en met de natuur bezig wil zijn: met natuurbeleving, met natuurstudie èn met natuurbescherming.

Landschap Reisboekwinkel
Landschap reisboekwinkel is gespecialiseerd in o.a.: Reisgidsen, topografische kaarten, atlassen, reisverhalen, fotoboeken, actieve vakantiegidsen. Wandelaars, fietsers, bergbeklimmers en wereldreizigers kunnen terecht bij deze moderne reisboekwinkel.

Laurenti Duitsland (Herpetologie)
Uitgever gespecialiseerd in Herpetologie. Onder andere uitgever van "Zeitschrift für Feldherpetologie".

Lynx Editions
Engelstalige uitgever. Onder andere uitgever van "Handbook of the birds of the world".

nachtvlindermonitoring.nl
Een nieuwe site van Stichting Koekeloere, waarin alles draait om nachtvlinders. Hier vindt u alle informatie die nodig is om kennis te maken met nachtvlinders.

Maisha Mapya School Project
MeijsNatuurBoeken beveelt u het Maisha Mapya School Project in Tanzania aan dat is opgezet om die jongeren te helpen, die de gehele lagere school doorlopen hebben en niet verder kunnen leren.

The Tick Box
Het aantal teken groeit, ook in Nederland. Teken komen in het hele land voor, in bos, park, hei, duinen of in de tuin. Ze zitten in de buurt van bomen of struiken in hoog gras of tussen dode bladeren. Teken kunnen zich vastbijten in de huid van mensen en dieren en kunnen de ziekte van Lyme overbrengen. Gebeten door een teek? Dan is het belangrijk dat deze snel (binnen 24 uur) en op de juiste manier weggehaald wordt (*) om risico op besmetting te verminderen. Gebruik hiervoor theTickBox!

Vogelwacht Limburg
Vogelwacht Limburg is als vereniging opgericht op 18 oktober 1956 en telt momenteel ruim 750 leden. Iedereen, die belangstelling heeft voor natuur in het algemeen en voor vogels in het bijzonder, kan terecht bij Vogelwacht Limburg.

wildlife.uwpagina.nl
Startpagina voor informatie over in het wild levende dieren.