MeijsNatuurBoeken

Specialist in wilde flora en fauna

Details

In winkelwagen plaatsen
Titel Crossbill Guides - Veluwe, De beste wandel- en fietsroutes in de natuur
AuteursDirk Hilbers
Uitgever 
Prijs € 24,95
TaalNederlands;
Jaar van uitgiftebegin mei 2018 2e druk licht gewijzigd
ISBN9789491648113
272 pagina′s

De meest praktische gids om de Veluwenatuur te ontdekken

‘Veluwe’ is de eerste natuurreisgids die dit prachtige gebied zo uitvoerig beschrijft en de eerste Crossbill Guide voor Nederland. Uit de honderden kilometers wandel- en fietspaden heeft Dirk Hilbers een twintigtal routes samengesteld. Ze zijn zo ontworpen dat je er alle landschappen van de Veluwe meemaakt. De ideale veluwegids voor beginnende natuurliefhebbers. Of je nu op zoek bent naar een ringslang, everzwijnen, vlinders, trekvogels of bijzondere flora, je vindt de planten en dieren gemakkelijker met deze gids op zak.

  • Wandel- en fietsroutes
  • Flora en fauna
  • Landschap
  • Waarnemingstips

Qua opzet lijkt ‘Veluwe’ erg op de andere Crossbill Guides. Hiernaast bevat de gids veel extra basisinformatie over wildlife waardoor het boek ook toegankelijk is voor het brede publiek, waaronder dagjesmensen, vakantiegangers en lokale bewoners.

Extra! Veluwe-app

Bij het boek hoort ook een handige app voor onderweg. Je vindt er seizoensgebonden informatie bij specifieke plekken, maar je kunt ook tips krijgen hoe je bepaalde dieren kunt vinden. Kortom: de app geeft je het wat, waar, wanneer én hoe van de Veluwse natuur.

Deze nieuwe app en natuurgids maakt van iedereen een wildlife watcher. Nederlandstalige uitgave.